SUNT CE MĂNÂNC!

Standard

Scopul activităţii: Dezvoltarea capacităţii de cunoaştere şi de înţelegere a mediului înconjurător, îmbogăţirea cunoştinţelor copiilor, a vocabularului cu cuvinte noi privind denumirea alimentelor(fructe, legume, tipuri de carne,etc)

Descrierea activităţii: Elevii au ascultat şi vizionat la calculator în format PowerPoint, un material despre importanţa consumului de fructe şi legume , apoi au colorat legume şi fructe care au fost expuse în clasă.

Obiective:

  • Să recunoască fructele şi legumele prezentate în PPT-uri;
  • Să identifice culoarea fructului sau a legumei;
  • Să cunoască beneficiile unei alimentaţiii sănătoase;

Profesori implicaţi în realizarea activităţii: Simionescu Aniela şi Cirlan Simona

Numar elevi implicaţi în activitate: 10 elevi de la clasele pregatitoarea A si B, DMS.

 

Lasă un comentariu